e-handel

Tillsammans med e-butik.se hjälper vi Dig att skapa en framgångsrik e-handel

E-butik i Norden AB arbetar med att hjälpa företag att starta och utveckla sin e-handel. De är hårt nischade mot e-handeln, som kund ger det Dig en trygghet att vi är specialister inom just detta området.

Grunden till företaget lades 1998 av Tim och Tom Svensson (ja, de är bröder). Då började utvecklingen av e-handelssystemet
e-butik.se. Sedan dess har mycket hänt, systemet byggs idag ut dag för dag och som kund får Du tillgång till nya funktioner och förbättringar flera gånger per år (normalt släpper vi nyheter och förbättrade funktioner varje månad).

Din:Kon ger dig som kund 1000 kr i återbetalning vid registrering via oss. Med Er idé och vår profession kan Vi utveckla en konkurrenskraftig e-butik med tilldragande design och säljande kampanjer.

Det är med stolthet vi kan säga att vi idag samarbetar med Sveriges största leverantör av e-handelssystem till små och medelstora företag.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och offert.
Din:Kon    -    Almstigen 10    -    261 40 Landskrona    -    (SWE)    -    +46(0)76 765 31 22    -    info@dinkon.com    -    http://www.dinkon.com