Coop Forum Landskrona
www.coop.se

Vi är glada över att vi fått det stora förtroendet av Landskronas enda stormarknad att utforma en lokal mediebank med diverse grafiska illustrationer som t.ex. kundinformation, personalinformation och marknadsföring av kampanjer.
Coop Forum Landskrona använder även våra SMS tjänster.


Johanna Rydberg
www.johannarydberg.se

Vi gillar aktiva människor, därför har vi hjälpt Johanna en bit på traven genom att sponsra denna otroligt engagerade tjej med en hemsida samt ett CMS-verktyg så att hon själv ska kunna uppdatera och underhålla sin hemsida.


Balkan Food Skandinavien AB
www.balkanfood.se

Balkan Food som är en av södra Sveriges största importör av livsmedel från Balkan har gett oss äran att producera deras egna produktetiketter samt även deras produktkatalog för webb och tryck.

D.I.V.A.
www.divakonsult.se

D.I.V.A. är en mötesplats för kvinnor som samarbetar med ABF i Hörby. De har anlitat oss för att för att producera en informativ webbplats åt dem samt logotyp, visitkort och brochyrer.

Curl Up & Dye
www.curlupanddye.se

Curl Up & Dye är ytterligare ett företag som anlitat oss för ett flertal uppdrag, som bl.a. produktion av webbplats och logotyp. Curl Up & Dye finns i Landskrona och Helsingborg.

Jonas Westring
www.jwestring.com

Den kreativa fotografen Jonas Westring har låtit oss designa och trycka hans visitkort, vilket vi är oerhört stolta över.


DKCS
dkcs.dinkon.com

DKCS är en av våra kommunikations-tjänster och står för Din:Kon Communication Service. Vi har utvecklat SMS tjänsterna, webbsidan, logotypen samt allt tryckamerial.

Senko Sanering
www.senko.se

Senko Sanering är an av många mindre företag som har upptäckt hur smidiga och prisvärda våra tjänster är. Vi har fått i uppdrag av denna kund att designa en hemsida, grafisk profil, visitkort och logotyp.


Din:Kon    -    Almstigen 10    -    261 40 Landskrona    -    (SWE)    -    +46(0)76 765 31 22    -    info@dinkon.com    -    http://www.dinkon.com