Gå direkt till DKCS

Klicka HÄR
Mobil marknadsföring

Utnyttja den mobila kanalen genom SMS i din kommunikation.

Genom mobil marknadsföring når du dina kunder var de än befinner sig. Med våra sms tjänster använder du dig av säljande mallar eller egen layout för att skicka SMS reklam, påminnelser, bekräftelser, kuponger m.m.

Mobiltelefonen är ett av de få kommunikationsredskapen en vanlig person alltid har med sig. Undersökningar visar att fler än 80 % av alla svenskar sover med sin mobiltelefon igång och har den igång på arbetet. Tänk dig att kunna utnyttja den mobila kanalen för att meddela dina kunder om ett nytt erbjudande eller kanske informera att en faktura är försenad.

Alla SMS skickas från valfi avsändare eller ett valfritt nummer, t.ex. Coop Forum, Din:Kon eller 08-702 00 90, detta ger ett diskret, professionellt och förtroendeingivande intryck.

Med SMS-Pay SMS (mottagarbetalning) kan du ta betalt för produkter och tjänster. En SMS-tävling är ett innovativt sätt att kommunicera med kunderna. Genom att arrangera enkla SMS-tävlingar där deltagarna får chansen att vinna priser kan du snabbt få kunder att engagera sig i företagets marknad och utbud.

Kostnaden för ett SMS-utskick är från 1,75 öre / st.

Kontakta oss för en offert.
Din:Kon    -    Almstigen 10    -    261 40 Landskrona    -    (SWE)    -    +46(0)76 765 31 22    -    info@dinkon.com    -    http://www.dinkon.com