HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR?

Chatta med oss direkt!
  • JOUR

  • NIKOLA

  • CAROLINE

VIDEO ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Reklam

Vi hjälper er att lyfta fram budskapet med filmmaterial och optimerar allt för dom kanaler där ni vill visa filmen. Vi tar er från idé till ett färdigt resultat och med video som färdig produkt. Och med videomaterial får ni besökare att stanna längre på webbsidan och ökar sannolikheten att budskapet delas vidare. Och rörliga bilder med ljud väcker ett större engagemang jämfört med andra typer av medier.

Bröllop

Bröllopsfilm blir det perfekta minnet från bröllopsdagen. Inte bara till glädje för brudparet utan även för familj och vänner. Rörliga bilder och ljud som kommer fånga och bevara känslan och minnena för alltid!

Läs mer på DinBröllopsfilm.se

Sociala medier

Vi skapar material som passar att delas i sociala medier. Vi använder musik som är licensierad och med snabba och effektiva budskap i format som når användare på Facebook, Instagram, Snapchat m.m.

Drönarmaterial

Med hjälp av proffsdrönare och lång erfarenhet kan vi leverera högkvalitativa stillbilder och filmklipp från luften. Vi är ansvarsförsäkrade och följer dom regler som finns uppsatta för att arbeta kommersiellt med drönare. Vi har levererat material åt både TV kanaler och kommuner.

Bostadsfilm

Vi filmar bostaden, både in- och utvändigt och om möjligt använder drönare för att rama in filmen med flygbilder. Vi tar hand om redigering och musik. Vi levererar sedan en färdig bostadsfilm som förmedlar känslan och atmosfären i bostaden samt fångar omgivningarna. Perfekt komplement till vanliga stillbilder.

Fantasin sätter gränserna

Video är ett mycket effektivt marknadsföringsverktyg. Kombinationen av rörliga bilder och ljud påverkar oss människor väldigt starkt.
En video kan användas på många olika sätt och i olika kanaler. Du kan till exempel låta din film sändas i TV och på bio eller spela upp den på din webbplats, i mässmontrar, på storbildsskärmar och i butikshyllor. Idag kan du också, tack vare internet och YouTube, mycket enkelt och kostnadseffektivt sprida information och göra reklam för ditt företag eller din produkt eller tjänst via digitala kanaler.
En video kan få väldigt stor spridning med hjälp av exempelvis Facebook, Twitter och andra sociala medier, då mediernas användare kan dela och sprida filmen vidare till användare i deras nätverk och så vidare.

Från idé till färdig video – vi finns med under hela resan

Nikola Ilić
Entreprenör

Tveka inte, kontakta Din:Kon idag

Har du funderingar eller kanske inte hittar det du söker? Vi hjälper gärna till med stort som litet och vi anpassar oss efter dig, inte tvärt om.

hej@dinkon.com
073 950 92 94

.